Lights On este un concurs de idei și proiecte care au ca scop creșterea calității amenajărilor urbane din preajma sărbătorilor de iarnă.

Concursul este deschis tuturor doritorilor care posedă studii în domeniul arhitecturii, ingineriei și a designului, indiferent dacă locuiesc în Cluj-Napoca sau nu.

În 2015, la prima ediție, Lights On a propus spre decorare Piața Mihai Viteazu din oraș, iar proiectul câștigător a fost desemnat Snow Balls. Astfel, Cluj-Napoca devenea primul oraș din țară care își alegea conceptul de amenajare urbană cu ocazia sărbătorilor de iarnă prin intermediul unui concurs jurizat de specialiști.
În 2016 Lights On a scos la concurs strada Mihail Kogălniceanu din oraș, iar de această dată Forest Spirits a fost proiectul declarat câștigător. Implementarea acestuia nu a mai fost posibilă însă în decembrie 2016, astfel că în iarna lui 2017 strada Mihail Kogălniceanu va fi prima amenajată după conceptul câștigător de anul trecut.
Înscrie-te acum și decorează bulervardul Eroilor din Cluj-Napoca așa cum ți-ai dorit mereu. Citește Regulamentul
Lights On 2017 este un proiect marcă înregistrată a Daisler Print House, administrat de Asociația Daisler, în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Mercator Medical.